Coaching

Wat fijn dat je er bent. Mogelijk ben je nieuwsgierig naar wat coaching jou te bieden heeft of wil je op korte termijn starten met een coach traject.

Verwachtingen van jezelf over jezelf, van anderen over hoe je zou moeten zijn of wat je zou moeten doen. Kinderen die aandacht vragen, een veeleisende baan, het huishouden, het vele thuiswerken en het missen van sociale contacten, je baan verliezen als gevolg van de Covid-19 situatie…..een drukke agenda en een druk hoofd belemmeren je voluit te leven of weerhouden je te doen wat je het liefste doet, vanuit jouw éigen kracht.

Herkenbaar?

Soms loop je gewoon even vast en weet je niet meer hoe je de positieve flow weer kunt oppakken. Dat is niet gek of raar, wel eens lastig of ongewenst. Het kan je ervan weerhouden te doen wat je het liefst doet. Het leven is feest vieren, aanmodderen, uitproberen, vallen en opstaan… Meestal lost het zich vanzelf weer op, maar het kan zijn dat je er wat hulp bij nodig hebt.

Als intuïtief coach help ik je graag verder in je persoonlijke en/of professionele groei. Door goed naar je te luisteren, je liefdevol terug te geven wat ik voel en zo nu en dan kritische vragen te stellen en rake observaties terug te geven help ik je bijvoorbeeld tot de kern van je wezen te komen, je te laten inzien wat voor jou belangrijk is, je te helpen bevrijden van je belemmerende overtuigingen of overzicht in chaos te creëren. Maar bovenal je te ondersteunen om (weer) in je eigen kracht te komen. Jouw succes begint bij het geloof in je eigen kunnen!

Heling begint als je je bewust bent van je negatieve gevoelens en emoties en als je ze durft te voelen en te erkennen.

Tijdens een coach sessie staat jouw coach vraag centraal. De aanpak van een coach gesprek hangt af van wat zich op dat moment aandient en wat ik denk en voel dat op dat moment nodig is. Dat betekent dat we de ene keer de natuur ingaan en een wandeling maken door het bos waar mijn praktijk aan grenst of over het strand. De andere keer gaan we aan de slag met een systeemopstelling, de scriptcirkel, zoomen we in op jouw kernkwaliteiten, belemmerende overtuigingen of maak je een mood-of visionboard. Jij blijft altijd de regie behouden over je eigen coach traject!

Het resultaat van het coach traject is, bijvoorbeeld en afhankelijk van jouw coach vraag, dat je meer inzicht hebt in je eigen kunnen en in wat jij te bieden hebt. Je hebt een helder beeld van wat voor jou belangrijk is. Je bent bevrijd van belemmerende gedachten en hebt orde in de chaos gecreëerd.

Graag maak ik kennis met je!

We starten altijd met een (kosteloos) intake gesprek. Het is namelijk belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij en dat je vertrouwen krijgt in het aangaan van een coach traject met mij. Het traject bestaat uit gemiddeld 6 gesprekken. Tijdens de coach gesprekken zet ik diverse oefeningen in. Huiswerkopdrachten maken onderdeel uit van het traject. Het echte werk gebeurt namelijk buiten de gesprekken om! Daar ontstaat de echte beweging.

Alle voorzorgsmaatregelen in verband met Covid-19 zijn getroffen. Uiteraard kunnen de sessies ook online plaatsvinden.